28.7.09

ИБРАКАДАБРА ИЛИ ИБРИК(АДАБРА)?...ПРАШАЊЕ НА КОЕ ОД СЕПТЕМВРИ ЌЕ ГО ИМАМЕ И ВИСТИНСКИОТ ОДГОВОР

Се надевам дека лекциите од Милано се научени и дека конечно, после фазата во групи (од Лигата на Шампионите), ќе го постигне и првиот гол во својата кариера... како почеток на нешто ново, нешто со кое навистина ќе стане дел од историјата на Барса, а не, се да остане само негова неостварена желба... Постот на тема „Ибра...„ ќе го ставам во мирување се до првиот натпревар на кои ќе се појави заедно Меси и Анри...во САД, на Илинден, во 5 наутро против „ЛА Галакси„..... :-)))