23.1.13

Бабунски, поливалентен потенцијал на ФКБ


 

 „Велосипедот на Роналдо" и „леснотијата на Меси" се карактеристиките на асистенцијата и голот со кој Давид Бабунски станува еден од највлијателните фудбалери со македонско потекло во Европа. „Марка", „Спорт" и „Ел Мундо" веќе неколкупати досега го имаат и јавно потенцирано неговиот исклучително моќен квалитет како еден од ретките поливалентни фудбалери во младинските категории во Шпанија.

http://www.youtube.com/watch?v=qk5cGTPw4oQ&feature=share

No comments:

Post a Comment