19.3.13

ЌЕ БИДЕ ЛИ ЖРТВУВАНА БАРСА ЗА ДА ПОМИНЕ МАЛАГА?

http://kajgana.com/kje-bide-li-zhrtvuvana-barsa-za-da-pomine-malaga

(текстот прочитајте го, откога ќе го кликнете линкот)

No comments:

Post a Comment