4.6.08

РЕЛАКСИРАНО ПРЕД ТВ ... НА БАЗЕН, СО ТОПКИ ВО ВОДА!

Јуни е месец во кој целото внимание ќе ни биде свртено кон Австрија и Швајцарија. Нормално е дека секој ќе навива за своите фудбалери кои играат во нам омилените клупски бои, да се покажат во најдобро светло и да завршат на крај неповредени!


Во секој случај веднаш потоа повторно ќе продолжам и со текстовите за новата фудбалска сезона во моите омилени лиги, како што тоа беше и во сезоната која заврши.


Само накратко, за првпат во мојот живот фаворит на ЕП ми е Шпанија. Имам и добра причина зошто, базирана исклучиво на техничко - кондициските аспекти. Исто така сметам и дека Италија оваа година за првпат ќе биде големо разочарување.


Но за се ова, зошто и како... во наредните текстови, кои ќе имаат само една тема: ЕП.


П.С.

„ ... чисто информативно: од сабота 20.20 часот на базен „БИСЕР„ во Аеродром... ќе организираме групно гледање на вечерните натпревари, со многу забава, ноќно капење (за тие што сакаат) типување во живо, награди, точено пиво и... :-))) ...и ?... е тоа „и„ само за тие таму.. :-)))) „

2 comments:

  1. darko100%sport06:23

    Шпанија е репрезентацијата за која навивам на големите натпреварувања лочички. Сепак малку сум скептичен поради фактот што сет-апот никогаш не можат да го наместат како што треба.Ако има некоја вип ложичка на базен ќе молам за некаква резервација ако е тоа можно по блогерска линија :)

    ReplyDelete
  2. ...за тебе во секое време, најубавата позиција пред тв а воедно и до водата... :-)))) ... се гледаме... и нормално навбиваме за ШПАНИЈА!!!!! ...кога веќе ја нема Аргентина на ЕП :-)))

    ReplyDelete