16.9.08

МОЈОТ СТАВ НА РАДИО ... КАНАЛ 4 СПОРТСКО РАДИО !

WWW.KANAL4.COM.MK

Воопшто не е избегнување на обврските поради екстремно лошиот старт на дел од моите омилени екипи во Европа, но отсуството на вчерашниот „задолжителен„ текст е поради подготовка на емисијата која секој вторник и среда ќе се емитува на СПОРТСКОТО РАДИО КАНАЛ 4 (107,4) секој ВТОРНИК и СРЕДА, ПРЕКУ ЦЕЛ ДЕН!

Емисијата ќе ги опфати и последните неделни натпревари кои се во директна врска со натпреварите од Лигата на Шампионите. Тоа значи дека токму тоа е и темата на оваа радио емисија - Лигата на Шампионите и Копа Сантандер Либертадорес. Нормално, еден дел од оваа радио емисија се и блоговите кои најчесто го привлекуваат моето внимание на македонската интернет сцена...
Слушајте, секој ВТОРНИК и СРЕДА, а веќе за неколку дена повторно се читаме и овде со најновите лични ставови :-)))...

МОЈОТ СТАВ

радио емисија за Лигата на Шампионите,

Копа Сантандер Либертадорес

и македонската фудбалска блог-сцена...

СЕКОЈ ВТОРНИК И СРЕДА

во интервали преку цел ден

НА СПОРТСКОТО РАДИО КАНАЛ 4

107,4

No comments:

Post a Comment