6.11.11

ВРАЌАЊЕ ВО ИДНИНАТА . . .


Од денес, Недела, 6 ноември 2011 година, повторно враќање и на текст-блогот како и на видео-блогот и на оваа страница . . . Тематски, многу поразлично во однос на инспирацијата: шпанското говорно подрачје и директно поврзување со емисијата која ќе се емитува на АЛФА ТВ, секоја недела од 19.30 часот.
Првата епизода на ТВ е најава на се` она што ќе може да се гледа сезонава во „ТОПКИ„, а овде, она што нема да го „дочуете„ на тв :-).
Од утре ќе контактираме преку сите медуими . . . Фудбал, Фудбал и Фудбал . . .

No comments:

Post a Comment