19.5.12

СО НОВА ПЛАТФОРМА ВО НОВА СЕЗОНА

Една сезона завршува, следува нова со анализите, коментарите и комуникацијата преку првото место на моите фудбалски средби со остатокот од светот. Ова место на комуникација од денес повторно се враќа „во живот„. . . во нова платформа . . . :-)

No comments:

Post a Comment