3.2.13

Бабунски најкомплетната алка во ФКБарселона против Гава

Давид, втор натпревар по ред со два гола!
10-ката на ФКБ, денес без конкуренција најдобар на натпреварот.
http://www.youtube.com/watch?v=hBas0wQh75Y 
 

No comments:

Post a Comment