5.11.08

ФАКТ... ПОСТИГНАТИ ГОЛОВИ, БЕЗ ВЕЧЕРАШНИОТ НАТПРЕВАР...


Немам намера да преземам текстови, но последниот во највлијателниот каталонски спортски дневник, го привлече моето внимание. Вам ќе ви ја презентирам само фотографијата, која нема потреба да се коментира. Едноставно, тоа е тоа, факти... без оглед дали некој се сложува или не, дали му се допаѓа или не...

2 comments:

  1. Anonymous10:30

    file slikava e mnogu dobra no da ti kazam deka real madrid e mnogu podobar klub od barcelona.

    ReplyDelete
  2. Anonymous04:29

    se ubavo file, nema li nekoe potpisce od Real na toa nagradite dresovite gledam ima od krki i messi taj tamu zemaj od snajder ili roben pozzz...

    ReplyDelete