8.1.13

Како се заканува синот на генералниот секретар на Ракометната федерација на Македонија?

ЗАКАНА ОД СИНОТ НА ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА РАКОМЕТНАТА ФЕДЕРАЦИЈА НА МК!!! Денес, без никакви причини, за кои сеуште се чудам, бидејќи сите медиуми во Македонија беа многу потранспарентни кон последните случувања „околу патувањето за Севиља“. Детето кое очигледно е многу силно и „добро заштитено“ се заканува по мојот живот!? И тоа во името на РФМ!? Каква е неговата поврзаност со РФМ? Сем што е син на генералниот секретар М. Н., со кој имам и лично пристојна комуникација. На профилот на член од мојата фамилија во порака, со закани по мојот живот и работа!? Не знам, само дали ова безбедносните структури и институции ќе го земат предвид, ако им се обратам по повод „заканата по живот“ ?

П.С.
Личноста која се заканува е ракометен судија. Дали е заштитен во случајов и од тој аспект? 

http://kajgana.com/kako-se-zakanuva-sinot-na-generalniot-sekretar-na-rakometnata-federacija-na-makedonija

No comments:

Post a Comment